Fett kul dag!

Nu ska jag snart äta och sen vara med mina kompisar och se nån majbrasa.
Idag vid halv.2 så gick vi hem till Ebba och hon öppnade dörren så stog jag, hanna, olivia, olivia, tale och vanessa. Vi började sjunga och sen sa vi att hon skullle sätta på sig skor och när hon gjorde det så satte vi på henne ögon-bindel och vi började gå runt lite i sundbyberg så hon inte skulle veta vart hon var, men sen när vi tog av ögon-bindeln så satt alla med en piknik filt och massor av gott som vi har bakat och köpt t.ex Tiger-kaka (lägger upp video sen när vi bakade den) chips, munkar .m.m. hon vart jätte glad och av sina föräldrar fick hon typ mac book pro och 1000 kronor och så var det nåt mer. Men snart ska jag träffa hela gänget igen och titta på maj-brasa som sakt var :D
lägger upp bilder och videos senare idag :D

haha en fin bild vi tog med ebbas mac book


10 dagar!



1. En bild när du var liten.
2. En bra låt
3. En bild på din bästa kompis
4. 4 saker du älskar
5. 4 saker du hatar
6. några bloggar jag läser
7. Tipsa om en bra app
8. Lägg ut en video när du sjunger
9. en bild på ditt favvo plagg
10. 10 saker du inte viste om mig.


EBBA 14 ÅR

IDAG FYLLER EBBA ÅR
GRATTIS EBBA, HA EN GRYM DAG IDAG OCH HOPPAS DEN BLIR ROLIG <3
Ebba fyller 14 idag!

GRATTIS


sorryy

TJA!
är typ super glad för att idag hadde vi dans-uppvisning och det var skita kul. Sen hadde vi gäster här som sov över här i en dag och då är det en liten tjej som är jätte gullig och vi är typ bästisar :D HAHHAHAHA fast hon är mycket yngre en mig (8 år yngre) HAHA skit sööööt. så det har varit jätte kul den häär helgen.

ja har också gjort ny designe och header eller vilma gjorde det!


Hemm-spa med tjejerna ♥

tjenare!
sorry för att jag inte har bloggat dem senaste dagarna, men det är för att jag kan typ inte blogga från min mobil längre så aa. Men i torsdags var jag på teater som vanligt på torsdagar.Men igår så gick jag och hanna hem till vilm, för att vi skulle sova över, och då skulle vi ha spa-kvälloch det var super kul, för vilma har en bubbel-pol nere i källaren, men bubblorna funkade inte så vi fick bara vara där (med bikinisar)såklart. Sen på morgogen så skulle hanna iväg på fotbolls-match så jag fick vara här själv med vilma  :D Ni får lite bilder från igår om det går.

Dans eller?

Hej hej!
Jag är på ett glatt humör men jag vet inte varför :D när jag kom hem från dansen så åt jag mat tittade lite på TV och duscha såklart ;) tänkte kanske ha mascara (vet ej hur mascara stavas med aja) på fredag! Vas tycker ni? Men om jag ska ha det så tar jag ju kort såklart hur det blev. Dansen var super kul idag. Imorgon slutar vi tidigt så det as-bra, känns som den hääääär veckan har gått jätte fort. Är tröööööt så snart ska jag sova tror jag ;) ni får lite fina bilder också.


10 dagar typ..

1. En bild när du var liten.
2. En bra låt
3. En bild på din bästa kompis
4. 4 saker du älskar
5. 4 saker du hatar
6. några bloggar jag läser
7. Tipsa om en bra app
8. Lägg ut en video när du sjunger
9. en bild på ditt favvo plagg
10. 10 saker du inte viste om mig.


okej.

Nu har hanna gått hem från mig, men när hon var här så pluggade vi spanska.
Här får ni se lite av min nya matta.
image description


Lite gran om igår.

Godmorgon.
Igår var jag på IKEA, RUSTA och TOYSRUS, hehe men det var min lilla syster och hennes kompis som ville in. :) Aja, på RUSTA (jag tror det var rusta) men där ialla fall köpte jag en ny matta till mitt rum (YAAAA) för jag tyckte att min förra inte passade in i mitt rum så nu vart det en ny... :D:D:D:D:D:D:D Jag har ju sakt att jag ska byta designe, och det ska jag, men jag är dålig på det och måste ha hjälp från nån kompis, så vi får se hur det blir, eller hur långt tid det tar, men jag ska ha en ny.


Länkbyte♥

Nu ska jag ha länkbyte med min BFF Anna♥
Anna och jag går inte i samma klass och vi bor 12 timmar ifrån varandra (med bil).
Jag har känt Anna jätte länge och vi ha så kul när vi är och jag saknar henne varenda sekund...... Anna är skit rolig, snäll, jätte sööööt och helt bäst osv♥ i hennes blogg skriver gon om sin vardag, lägger upp bilder osv,osv

Klicka på bilden eller ANNA


We♥it!










♥sommer and love♥


Min vecka!

Sorry för att jag inte har bloggat nåt, men jag har inte årkat typ :D Ska berätta om min vecka, hur den har varit. Det började med i måndags då vi började skolan efter påsklovet och det dagen gick ganska snapt. I tisdags kom jag faktist inte ihåg vad jag gjorde, jo jag gick ju i skolan, men efter skolan vet jag ej :D I onsdags var det skola igen, men efter det skulle Olivia och Ebba hem till Ebba, och jag och Hanna skulle till Hanna och gå ut med hennes hundar och efter det skulle vi till willys och hämta våra gratis pizzor (för vi hadde en app på mobilen), men det gick inte så bra, för Hannas mobil laggade och vi fick gå ut för att mobilen skulle funka, men sen när man skulle ta kort på nåt funkade det inte, men typ 15 min senare funkade det så vi sprang in för att hämta våra pizzor, sen sprang vi till Ebba för att hinna äta pizzorna och samtidigt såg vi tin-tin. Sen gick vi ner till busse, men busse var ganska långt bort och jag och Ebba gick lite bakom och då såg vi en buss åka iväg och vi trodde att det var vår buss, men sen ser jag Hanna och Olivia springa jätte fort och då sa jag till ebba: Ebba våran buss kommer nu. Och vi sprang jätte fort och vi hann :) Sen var det dans och jag älskar danserna vi har. I torsdags var jag i skolan som vanligt efter det gick jag hem till hanna och kl.5 gick jag till johanna för vi två skulle till teatern och det var jätte kul. I fredags var det skola igen och till mat fick bli TACOS (MUMMMS) och sen gick jag hem med min lilla-syster och då kom mamma och vi skulle till karaten, det var länge sen jag var där, för att jag har varit sjuk och så och, jag tror förra helgen på sönadeg var jag, Johanna, Johannas mamma och min mamma och såg dirty dance en jätte bra teater och jag vill gärna se filmen också. Gud vad mycket jag skrev nu asså, men aja. Bloggar mer ikväll (tror jag).


Mat.

hej!
Nu sitter vi hos hanna och vi fixar våra bloggar. När vi skulle äta så frågade hanna om vi skulle äta pannkakor från ica och jag ba: Nej, gillar inte dem, Men hanna hadde aldrig smakat dem och då ville hon det men innan så sa vi att vi skulle äta nudlar, så vi gjorde nudlar och när hanna ätit en pannkaka så ville hon ha mer och då villle jag också det så vi åt nudlar, pannkakor och tapinad och kex :D Hanna är super mätt och jag är sådär.Nu sitter hanna med Lennon i famnen, och juste, När hanna ville dansa så satt jag med Lennon och klappade han så han somnade, men sen reste jag mig upp och började dansa men sen gick jag till Lennon igen och klappade han. Har teater snart så jag bloggar mer ikväll

Rundan

Kom hem från en två timmars runda, med tre hundar :)
Va ute med Ebba, Olivia och Hanna.
Det var kul, men har skit ont i benen nu. Ska äta snart och sen plugga, ni får lite bilder också


Musik


Musiken


video med anna!<3

har tänkt om. Jag vet inte om jag kommer att videon när jag svarar på frågestund för jag gillar inte att se mig prata så vi får se :D!


titta på hela <3


Tråkigt inlägg!!!!!!!!!!

Kommit hem från första dagen efter påsklovet, det gick riktigt snapt och det var inte så farligt :D Ska fixa den där videon från frågestunden, men jag gör det ikväll (ska försöka ialla fall) men nu har jag inget mer att skriva om så tjineling (STAV)


Hemma hos?

Nu är vi hemma hos Ebba och tränar lite svenska och sen bor det svenska för förra inlägget när jag skrev svenska var det engelska HAHAHA men vi lyssnar på musik och Ebba ska prova sin gamla data, kolla om den funkar.


Skola igen!

Nu är det skola igen och jag sitter här med Ebba, Olivia och Hanna och väntar på att svenskan ska börja. Och nu börjar det


frågor :D

1. Det första du tvättar i duschen? Jag vet inte, tänker inte på det! :D
2. Gillar du kaffe? NEJ
3. Hur mår du just NU? JA,
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du gillar? ee asså jag gillar inte nån speciell (stav)
5. Berätta om din senaste dröm - kom inte ihåg!
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? nej.
7. Vad vill du ha just nu? typ godis
8. Har du räknat till 1000 någon gång? vet inte.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? båda.
10. Använder du smileys? Jadå.
11. Har du träffat någon kändis? Yes.
12. Gillar du keso? Ja.
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? dansa pausa! :D.
14. Vilka länder har du besökt? Orkar inte räkna upp alla HAHAHAHA.
15. Är dina föräldrar stränga? nej mina föräldrar är bäst, men det är ju klart att dem måste säga till ibland men dem är bäst och super snälla <3.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Ja, gud va coolt!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? asså vet inte, pallar inte gå runt och kolla.
18. Brukar du hyra film? ibland, men på TV:en.
19. Var kommer du vara på lördag? vet ej, vi får se.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? nej.
22. Vad åt du till lunch? SUSHI :D.
23. Har du lockigt hår? japp, men platar håret ibland :P
24. När grät du senast? vet inte.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? HAHA, ja, men jag gick in i en dörr en gång på ett sushi ställe :D
26. Favoritårstid? Sommar♥
27. Vem höll du senast i handen? Minns inte.
28. Sover du med TVn på? Nej.
29. Tycker du att du är gammal? Nej.
30. Är du mörkrädd? ja.
31. Gillar du ditt liv just nu? älskar mitt liv och har alltid gjort.
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? har inget badkar, men jag tror jag ändå skulle välja dusch.
33. Har du bra syn? ja det tror jag.
34. Senaste smset och från vem? av min pappa och han skrev, OK!


Dagens!♥

Imorgon tror jag att jag ska göra videoinlägg för att svara på frågorna!
har fått två kommentarer om, om jag ska skriva svaren eller göra videoinlägg för att svara på frågorna och båda svara att jag skulle göra videoinlägg. Tack för att ni svarade, ät tacksam :D IDAG har det varit en rolig dag för min kompis johanna skulle få en överaskning av sin mamma och då så började överaskningen med att johanna och hennes mamma gick till en sushi resturang och där satt jag och min mamma :D och johanna vart fett överaskad och sen vart hon helt spidad om vad det kan vara så jag fick äran att säga vad vi skulle göra och så sa  jag det.
vi skulle på teatern DIRTY DANCE. Den var jätte bra och kärkelsam :D ska förklara vad det handlar om. Det handlar om en tjej som med sin familj åker till ett hotel, av nåt slag, och där vill hennes pappa att hon ska bli typ advokat, men hon träffar en dansare och hon blir kär, men pappan gillar inte detta och blir sur, men till slut blir pappan glad för att det var inte killens fel! Om ni inte fattar med det där FEL som jag skrev i slutet, så får ni antingen gå på teatern eller se filmen :D för ja pallar inte förklara hela filmen/teatern. Dagen var super kul och vi hadde alla jätte trevilgt och om ni inte försdog (stav) så åt jag sushi som lunch och till middag pommes och kött.
har inga bilder, men ni får en snygg bild på mig iställer :D

och min snygge kompis ♥ANNA♥


Ni får välja!

Ni får välja (stav)!
Antingen så gör jag ett video inlägg när jag svara på frågorna på frågestund!

eller så skriver jag bara!
Ni får välja


Dagens outfit (stav)


är typ amatör på outfits (stav) inlägg :D
Men till den blåa koftan har jag svarta tights och svarta skor.


hittade på nåt :D

Jo, idag visste jag tills jojo (johanna) ringde mig och frågade om v skulle göra nåt och jag ska såklart ja! :D
sitter nu (för jojo har gått hem) och dricker tropiska frukter, alltså läsk. Ska kanske köpa godis lite senare till myset  ikväll. Juste, det har börjat en ny serie som heter new girl och jag såg första avsnittet igår, och det verkar faktist kul. Det handlar om en tjej som har precist blivit dumpad av sin pojkvänn och behöver bo nånstan, så hon blir interdjuvad av 3 killar, och hon är väldig knäpp och konsyig, men dem släpper in henne för att hon säger att hon har modell kompisar. Dem försöker hjälpa henne med att hitta en ny kille, men första försöket var inte bra för han vart typ rädd för henne, men lite senare på kvällen kommer det en kille fram till henne och frågar om hon vill gå på date, och hon säger såklart JA :D



så där ser killarna ut och tjejen :D


God-spotify

Godmorgon! igår blev jag jätte glad för jag fick spotify på min mobil :D idag har ingen annan vad jag ska göra, men jag hoppas att jag kommer på nåt roligt. Skit vad tråkigt inlägg, men jag har inte så mycket mer att skriva om så jag bloggar senare!

fast min är vit :D


Min-dag!

Idag har jag varit i stan med vilma och hanna! Vi var i gallerian och kollade på hollister,
fast vi gick ut, och sen gick vi runt lite, men efter ett tag ville hanna tillbaka till holllister, men sen gick vi ut igen för jag började må illa, och då köpte vi vatten, men sen gick vi tillbaka till gollister och då köpte hanna två saker därifrån:) Jag köpte också nåt, men inte från hollister. Jag köpte från bik book (en kofta) lägger upp bild senare.
Juste, va sjuk igår och i förre-går och jag hadde mag-sjuka (fy vad jobbigt det är asså) jag kunde inte sova, men till slut somnade jag KL.6 på morgonen :D sen sov jag typ till 9 eller 10 i typ 4 eller 5 timmar (FY). Men idag var det ganska bra hadde lite ont i magen, men jag var ändå i stan. Ville se jesus tanten, men hon var inte där.
Och när vi skulle till gallerian så gick vi på rad och jag puttade hanna så hon puttade vilma så vilma ramlade in på en kille som sa nåt konstigt. Jag trodde han sa KÖP EN PIZZA, men jag tror inte det. HAHAHA, det var super kul.
Snart bli det TACO-KVÄLL (JA) va så himmla sugen på det. Bloggar senare och kommer att svara på fårgorna senare med video inlägg :D
image description


Frågestund!


bio!

Kom hem från bio.
var med tejejrna och vi såg titanic i 3D.
jag kan inte se 3D, men jag följde med ändå, för det var ju roligt :D
jag har sett titanic förut, men på TV men då var det massor
av reklam, så det var kul att se filmen rakt
igenom.
Hanna, Ebba och Vanessa hadde sett den förut och ebba satt brevid mig och hon ba.
till mig!
:hanna kommer han att dö!
några gånger och det var kul, och jag typ skrattade och ba.
:ne men du får se :D
Det var jätte kul.
har inga bilder just nu, men jag sak försöka lägga upp imorgon!
image description
jo, men ser man på, här hadde jag en bild :D


Kista!

Tjenare!
idag så har jag varit i kista med min mamma johanna och
johannas mamma och det var super kul!
Vi åt tahi mat (stav) och sen köpte jag lite
kläder, pallar inte legga ut men jag skriver..

Tröja på new yoker (stav)
Linne på H&M
 lillsyrra fick en stuts boll av nåt slag



Morogn!

Nu har jag fått 2 kommentarer på vilken header jag ska ha, men
vill ha fler för jag vill kunna välja vilken ni tycker jag ska ha
och 2 räcker ju inte♥

Godmorgon också ;D
Ska ha frågestund snart (tror jag)!
Nu får ni lite bilder på saker (olika saker)



Ska byta HEADER och DESIGNE!

vilken tycker ni jag ska ha!
Kommentera vilken ni tycker jag ska ha sen får vi se!
Det kommer att vara siffror på alla headers och
då skriver ni typ (jag röstar på) och så skriver
ni nummret :D



nummer. 1






nummer. 2








nummer. 3







nummer. 4








nummer. 5








nummer. 6








nummer. 7



så, kommentera vilken ni tycker är finast :D


nummer. 8


Hejsan!

Hejsan!
ska nog göra om min header och designe för jag har typ tröttnat på min nu.
igår åt jag sushi och godis mums.


längtar du också efter sommaren?


Glad påsk!

Glad påsk allihopa och hoppas ni får en bra dag :D




Godmorgon!

Tja!
Igår så öppnade mamma familjens presenter och av min lilla syster fick hon ett salt-kar och örhängen
 och av mig fick hon en rygg sak som man kan ha när man har ont i ryggen,
och av pappa fick hon en vit radio som är jätte fin och
funkar jätte bra :D
idag är det ju ingen skola för det är lång-fredag och det känns super
bra och nu ska jag och alla andra som har påsklov
vara lediga hela den här veckan :D
Igår så åt vi räkor, mackor (räk-mackor)
och efter det fick jag super ont i magen, men sen gick det
över och då ville jag äta lite godis :D
mamma: men hanna din mage da?
jag: men det kanske blir bättre om jag äter godis :D
och då åt jag lite godis.
Ska ha frågestund lite senare och så.
image description


Grattis mamma!

förlåt att jag inte har bloggat igår eller idag, men jag försökte från ebbas
mobil, men det funkade inte :(
men nu bloggar jag :D
vi har gäster hemma hos oss för att min mamma fyller år♥
ÄLSKAR DIG MAMMA!
imorgon är det sista skol-dagen för på fredagen är det typ
röd.dag eller något sånt och sen
är det ju PÅSKLOV :D

vad ska ni gör på påsklovet?

image description
ses <3



hanna

Nu sitter jag hos Hanna och vi ska snart plugga :( tråkigt
men sen imorgon har vi dans och det ska bli kul :D
har inte så mycket att skriva, men jag bloggar mer ikväll!
hahah roliga bilder! eller? :/ :) <3
kommentera om bilderna är ni snälla  :D

Godmorgon

hej!
NU sitter jag hos hanna för att idag ska vi ha en sak med bilden och då ska vi vara i marabouparken :D
ska snart platta mitt hår och sen klär vi å oss :)

Länkbyte

Nu har jag länkbyte men en tejej som heter Hanna!
Vi går i samma klass och vi är BFF!
på hennes blogg skriver hon om sin vardag, bilder, new in, musik m.m
hennes blogg är bra och rolig!

http://haannasundmans.blogg.se/
KOLLA IN


Stan med brudarna

Hej!
Kom precis hem från stan med brudarna (Olivia,Olivia,Vanessa och ebba och jag)
köpte inget, men vill ha en tröja från hollister och ett jätte sött linne:*
På vägen hem så pratade ebba, jag och Olivia, för andra Olivia och Vanessa skulle in på fler affärer.
Men iallafall så pratade vi och då kom plötsligt JESUS TANTEN och började hålla på med Ebba
och då sa Olivia: vad håller du på  med
och då började JESUS TANTEN jaga Olivia och mig och då sprang vi in på en affär.
Sen ringde Ebba, Vanessa och Olivia och sa: kom snapt JESUS TANTEN är hääär,
så dem sprang till oss och vi typ retade henne (följde efter henne och vi vart jagade många gånger)
Jag filmade, men  årkar inte lägga upp videon :D


RSS 2.0