YAAAAA

Tjenare!
är super glad för igår kom Anna :D:D:D:D:D:D:D:D:D OMG vi snackade och skrattade.
Nu håller vi på att göra oss i ordning. Ville bara säga att NU HAR ANNA KOMMIT YAAAAAAA
ganska gammal bild. När vi var i gotland :)

ANNA ♥♥

tjenare!
Idag kommer ANNA, det var därför jag var så glad. Har saknat henne jätte mycket och nu sitter jag helt spänd tills hon ska komma. Det tråkiga är att jag vill att hon ska komma nu, för jag har jätte tråkigt just nu :( Ska gå och köpa sushi senare idag med syrran, och det är gott, men jag årkar verkligen inte göra nåt. Vill bara att klockan ska vara 5 nu för det är typ då hon kommer :D Ska kanske börja göra om min blogg, alltså byta designe och header? vad tycker ni? Målade naglarna igår i rosa med blommor på. Har städat och fixat, fast igår, så nu tycker jag att mitt rum är fint. Juste den här veckan vet jag inte om jag kommer att blogga så mycket, det får ni se. Jag tror jag kommer att blogga den här veckan men aja. Nu ska jag vell fortsätta och ha tråkigt tills jag och syrran ska köpa sushi och sen ska jag bara sitta och vänta tills ANNA kommer hit. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥så fin du är ANNA ♥
 

tråk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi har haft gäster nyss eller för typ en timme sen men aja :D Idag har jag haft det ganska tråkigt. Har bara tittat på TV och hållt på med min mobil. LÄNGTAR TILLS IMORGON. Jag skriver imorgon varför jag längtar, men vissa kanske vet för jag har skrivit det på bloggen ganska mycket :) Vill bara att det ska vara måndag NU :) hehehhe
Ska nog köra ett spel med syrran, men vi får se om jag bloggar mera idag/ikväll.
 

Sorry

Jag är ledsen för att jag inte har bloggat  och så, men jag kan inte blogga på min mobil längre :( och jag har inte årkat ladda min data, men jag lånar syrrans data. Igår åkte vi på en bil tur i one piece  och det var mysigt. Sen åt jag köttbullar med potatis sallad och sallad. Eftrrätten var jordgubbar, glass och rulltårta. Sen sog jag, mamma och syrran på film (kom inte ihåg vad filmen heter) och så åt vi godis och drack läsk. Idag har jag inte aning om vad jag ska göra , men hoppas jag hittar på nåt. Jag ska försöka blogga mera, och så får vi se om jag kan fixa så jag kan blogga på mobilen också. Ska försöka blogga mera idag/ikväll.
♥gillar den här bilden jätte mycket♥

midsommar!!!

Kom hem från en biltur runt vaxholm och värmdö. Det var mysigt, vi åt glass och skrattade mycket :D heheh.
som sagt var ska vi göra en rolig sak men det får ni se lite senare ikväll, och vi ska äta grillat idag.
Till lunch åt vi sushi och sprite. Det är varmt och skönt, så det är bra.
Vad har ni gjort idag eller ska göra idag.? Skriver mer ikväll :)
lägger ut fler bilder ikväll :)
 
 
 

Länkbyte!!

Nu har jag länkbyte med Ebba :)
Ebba och jag går i samma klass och är med varandra varje dag.
Ebba är jätte rolig, snäll, söt, hjälpsamm m.m.
I Ebbas blogg, skriver hon om sin vardag, lägger upp bilder, musik, länkbyte, frågestund, m.m.
Kolla in hennes blogg, för den är så bra♥♥♥
klicka HÄÄÄÄÄÄÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg :)

Glad midsommar!

glad midsommar allihopa :) Firar hemma i år för dem vi skulle fira med skulle göra en annan sak, så det blir hemma idag :D Snart kommer Anna hit (på måndag) och det kommer bli sjukt kul <3 jag kanske lägger ut midsommar outfiten idag, vi får se.
men jag mamma och min syrra ska göra en fet kul grej, lägger ut bilder på det sen. Det kommer att bli grillat som mat idag, och läsk. GLAD MIDSOMMAR

förlåt!

sorry för att jag inte har bloggat på ganska länge, men nu skia jag berätta om min dag från början till slut :D
Det började med att jag vaknade halv åtta, för att jag skulle till mammas jobb, och hon började kl.9.00. Men iallafall, då plattade jag året och tog på mig kläderna. När vi kom till mammas jobb gick vi upp på "kontoret" mammas skulle fixa lite. Sen åt vi mat och det var pannkakor och soppa, det var inte så gott, men jag och min syrra och mamma tog nåt annat :). Sen hade mamma rast och då gick vi ut och skulle byta en sak på lindex. Sen slutade mamma kl. 15.00 och då åkte vi till ica maxi och handlade mat tills imorgon och idag, men mamma hade köpt listan där allt som vi skulle köpa stog, så vi köpte bara det vi trodde vi skulle ha. snart ska jag äta grillat och imorgon är det midsommar och vi ska bara vara hemma och ha mys..... Har sjukt ont i benen. :D fin bild, på mig och ebba från hennes data :D

Vaaaaa!!!!!!

Fattar inget, det ser helt annorlunda här inne där man skriver inlägg m.m fattar NADA, om ni också har det konstigt, kommentera det :) Vet inte om det är bra eller dåligt vi får väll se efter några gånger :)

Morgon!

Tjenare Tjenare Tjenare!
Vaknade kl.8 för jag skulle lämna syrran på fritids, sen ska jag vara med Johanna idag. Igår skulle min syrra och hennes två kompisar åka till nått lek-land och jag var hemma och hadde tråkigt hela dan, men idag ska jag vara med Johanna så.... Bloggar mera senare. Igår så målade jag på glas också men ni får inte se hur det blev, det får ni se sen.. :)


kort inlägg..

godmorgon alla! Vaknade kl.9 idag men skriver ett inlägg nu :)
ser på TV nu och det regnar som bara den :) fattar inte att det kan regna så mycket, men aja, jag tycker att regna kan vara mysigt ibland :) hahah.


Som sagt var!!

Som sagt var har jag färgat håret och bilderna tyckte jag inte var så jätte bra men ni får en annan bild...


Mitt nya hår!

Vet inte om man ser så bra men det är en skillnad ;) blev jätte nöjd


My day!

Hej!
Idag var jag i bromma blocks, och träffade min BFF johanna :D och då ville hon komma hem till mig och nu har jag färgat mitt hår :) (ni får bild på det lite senare) ska äta pizza sen, och bara mysa :D

fick en fråga också:
Mariiiiiia!:
Vilken tidning köpte du den ifrån? ;)
Hehe.. ;)

svar: och jag antar att du menar affischen som jag la ut på new in, och jag köpte affirschen i tidningen jag la ut. Eller så menar du var jag köpt tidningen, och den köpte jag på consum (tror jag).
jag fattar inte fråga till 100% men aja :D hoppas du förstår mitt svar.


Bilder från grönan!

Lite bilder från grönan! :)


Skolavslutnings Bilder!

Bilder från skolavslutningen ;)


Nytt skal!

Nu har jag fått ett nytt skal!!!! :D


OMG!!!

OMGOMGOMG!
okej, nu ska jag berätta om igår och idag :D
igår var det skolavslutning och det var kul och tråkigt. Det roliga var att nu har vi SOMMARLOV och det tråkiga var att den bästa läraren vi har haft på länge ska SLUTA :( Efter skolavslutningen åkte jag, Hanna, Ebba och Olivia till grönalund och hadde skoj där. Vi hadde så kul att en halvtimme innan vi skulle åka hem mådde jag så illa att jag nästan kräktes :( Men på grönan såg vi VOBBAN FRÅN BIGB ROTHER, men när vi såg åt vi kebab så vi kunde inte ta kort med han, vi fick panik :) Sen när vi skulle åka hem såg vi Nanne Grönvall, hon tog vi kort med.
Idag var jag på mammas jobb, och det var kul som vannligt :D
bilder kommer i ett annat inlägg...


YAAAAAAAA

Hejsan och sorry för att jag inte har bloggat, men jag tänkte berätta om idag och om igår :D
Igår så var det klassens dag och då åkte vi till kärsön och det var super kul, men lägger upp bilderna nån gång för jag har inte bilderna nu, men på ebbas kamera är det typ 300 bilder :D hahahahaha :( aja. Idag efter skolan gick jag, ebba, olivia och hanna hem till ebba och körde spa-kväll <3 först så hadde vi fot-bad och sen hadde vi ansiktsmask (stav) och sen naglarna, och vi hade spa-kväll för att imorgon är det SKOLAVSLUTNING, YAAAAAAAAAA och då vill man ju vara fin :D haha. Lägger upp skolavslutnings autofiten imorgon nån gång. Ska snart duscha och kanske platta håret efter det och imorgon så det är jätte platt. Mina kompisar tyckte att jag skulle ha en tofs imorgon men vi får se kanske har jag det :D men då ska det vara platt hår ändå!

fin bild på när vi överraskade (stav) ebba på hennes födelsedag


Sitter med.....

Sitter med syrrans iPad just nu och bloggar ;)
Idag var det klassens dag och då åkte vi till kärsön (stav) och vi (Ebba, Olivia, jag, Hanna och Tiffany) hade one piece och Vilma ville inte ha på sig det.
Först var det ganska kallt men sen började det bli jätte varmt ;)
Jag och Olivia hade vatten krig med kläderna på :D vi hade shorts och linne under one piecen! Nu typ regnar det, tur att vi inte var vid badet!
Har inga läxor att tänka på som tur är :) och om 2 dagar är det skolavslutning vissa skolor eller typ alla skolor slutar den 13:de men vi slutar den 14:de :)
Bloggar mera ikväll ;) kanske HAHAHAHAHAHA :D


VILKEN DAG!!!(mobil inlägg)

Idag har min familj utom min brorsa och en annan familj som vi känner, och vi åkte på en JÄTTE JÄTTTE JÄTTE fin båt. Dagen började med att vi fick stiga upp kl. 5 på morgonen för åka till båten kl.6 på morgonen och båten gick kl.7 på morgonen. Sen när vi kom in i båten gick vi direkt till frukosten och det var jätte mycket att välja på och det var jätte gott. Sen går vi runt och så finns som ett litet köpcenter där man kan köpa kläder parfymer gossedjur spel, filmer och massor av mer små prylar. Sen fanns det tax fri eller nåt sånt där man kan köpa godis läsk whisky och andra saker man kan äta. Sen går vi runt och spelar massor av roliga spel med euro. Sen efter 6 timmar cirka, så byter vi båt men samma bolag. Och då när vi går på går vi direkt till lunchen och det var också super lyxigt för där fanns tacos sushi ( men bara rullar) köttbullar potatis små plock och eftereterna var glass med såser tårtor bakelser frukt sallad, melon drink och anda saker. På den båten fanns också spel och massor att göra. Men när det var cirka en timme kvar tills vi var framme så satte alla sig och tog det lungt med godis och läsk :) nu sitter jag och äter Kina puffar och bara vilar ut. Juste det fanns pool på den första båten men den var avstängd men som tur var fanns det en pool på andra båten också så vi badade :D
Bilder av dagen kommer inte på det här inlägget :)


New in :)

Hahaha kul New in!


Snart.

Snart ska jag och mamma gå och köpa min syrras present för hon fyller år på söndag :)))


100 frågor tagna av Ebbas blogg

1. Hur gammal är du om fem år?
18 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min syrra Betty

3. Hur lång är du?
1.59 (tror jag, jag kan vara längre)

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Vet ej!

5. Vem ringde du senast?

Mamma ♥

6. Vem ringde dig senast?
Hanna eller Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Mamma: eller solna eller bromma eller nåt

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Jag vet inte båda.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.

10. När såg du senast din mamma?
Idag på morgonen

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå-gröna

12. När vaknade du i dag?
vid 8

13. Vilken är din favoritjulsång?

haha ingen jävla aning
14. Vilken är din favoritplats?

vet inte. har många

15. Vilken plats föredrar du minst?
typ skolan tror jag

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
har ingen aning

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörker

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Mi madre

19. Hur stor är din säng?
normal+ att man kan dra ut den till en dubbel säng :)

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar data.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
har en pojamas (stav)

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4 ibland 3 :D

23. Hur många landskap har du bott i?
ett.

24. Vilka städer har du bott i?
Stockholm.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
beror på ? utomhus skor inomhus strumpor

26. Är du social?
sådär, ibland och inbland inte :D

27. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerry och piggelin (stav)

28. Vilken är din favoritefterrätt?
sushi.

29. Tycker du om kinamat?

love it

30. Tycker du om kaffe?

bläääää gillar INTE

31. Vad dricker du till frukost?
vatten eller juice (stav)

32. Sover du på någon särskild sida?
har ingen anning. har ínte tänk på det, men jag tror på sidan.

33. Kan du spela poker?
haha tror inte det.

34. Tycker du om att mysa/kela?
hahah, ja.

35. Är du en beroendemänniska?
hur menar du?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp!

37. Vill du ha barn?

aa det vill jag, men vill leva livet först!

38. Kan du några andra språk än svenska?

japp!

39. Har du någonsin åkt ambulans?

tror inte det.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
BASSÄNG helt klart!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder och sånt :D

42. Äger du dyrbara smycken?
har ingen anning men jag tror det

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
har många.

44. Kan du rulla med tungan?
hur menar du?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
eeeee. känner många roliga
!46. Sover du med gosedjur?
nej

47. Vad har du för ringsignal?
den vanliga signalen till iphone!

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
tror det

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

mitt hår :D haha

50. Flirtar du mycket?

nja inte direkt

51. Kan du byta olja på bilen?
nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?

läser inte böcker.

54. Läser du dagstidningen?

nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nej

56. Dansar du i bilen?
ja. ibland

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
ingen anning

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
fattar nada?

59. När var du i kyrkan senast?
ingen  aning, är aldrig i kyrkan förutom när det är bröllop o så

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Shoresh!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
vet ej.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Mamma tror jag ♥

63. Vad lyssnar du på just nu?
inget

64. Har du varit med i tidningen?
vet ej

65. Vad är det konstigaste du ätit?
ingen anning

66. Vem såg dig naken senast?
jag ?

67. Vad är det för färg på din tandborste?

den är gul.

68. Hur imponerar man på dig?

vene

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Mamma.

70. Har du någon piercing?
Örsnibbarna!

71. Din största vinst?
vet inte

72. Civilstånd?
Singel.

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
bloggar, instagram och typ facebook.

74. Är du fåfäng?
kanske! tror det :D hahaha

75. Ångrar du någonting du gjort?
Japp!

76. Hur gammal är din pappa?
47 snart, om han inte redan har fyllt

77. Vilket är ditt drömjobb?
 jag vet inte.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Ja absolut!

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
hamstrar

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?

jag skelar (stav). jag har haft 3 hamstrar. kommer inte på nåt mer :D

81. Svär du ofta?
ja
82. Sverige när det är som bäst?
Summer och vinter

83. Kan du åka slalom?
ja, det tycker jag, har egna skidor och åker med min pappa i dem flesta backarna :D

84. Vad har du ätit i dag?
vet ej

85. Vad har du för utbildning?
ingen

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
mina ögon typ :D
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Min mage och mina ögonbryn

88. Vilken är din bästa egenskap?
i dont know

89. Vilken är din sämsta egenskap?

i dont knoow

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
i dont know

91. Saknar du något?
JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
japp !!

93. Vad gör dig ledsen?
Dedu

94. Vad gör dig glad?
my firends and family

95. Har du varit gift eller förlovad?
nej

96. Vad ska du göra i helgen?
har ingen anning

97. Vad är det knasigaste du gjort?
haha vet inte

98. Vad har du för laster?
vet inte

99. Vem är din förebild?
typ mario en dansare och sen ingen anning :D

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
har ingen anning. :D


Nationaldagen!

ska berätta lite om igår! Igår var det Natinaldagen och det var så kul :D
Jag började med att klä på mig och packa och sånt sen skulle jag möta Hanna, Olivia och Ebba hos Ebba, och sen gick vi ner tillsammans till golfängarna för att se  vår kompis Vilma skulle sjunga på stora scenen. Hon var så himla duktig asså. Sen gick vi runt och tittade lite vad som fanns att göra typ :) haha. Sen gick vi tillbaka till stora scenen för att kolla vem som vann. (Vilma var med i en tävling, stjärnskottet, tror jag att det hette) men hon vann inte, men hon var ändå BÄST.Sen gick vi runt lite till och vi bestämde oss för att åka en spider-man karusell. Det var jätte kul, för att det var länge sen man åkte en karussel.Sen vid kl. 18.00 skulle hela min dansgrupp möta våran danslärare bakom stora scenen. Så vi går in och ser David Lindgren som ska sjunga efter vi har dansat. Vi värmer upp och alla var jätte nervösa. Först dansar en liten mindre dansgruppoch sen är det vi :). Vi bestämde att vi skulle gå in lite snyggt, men alla hinner inte innan danser börjar så precis innan alla ska börja dansa får dem sista typ springa in, haha undrar hur det såg ut :). Sen när vi hadde dansat klart så var det David Lindgrens tur att sjunga och då hadde han två bakdansare och en som hette MARIO (tror jag) och han är så jäklans GRYM, FÖREBILD, haha :) Men sen frågade vi våran danslärare om vi får ta kort med han, men han skulle precis ge autografer och foton med alla som ville,så vi fick stanna bakom scenen och vänta tills han var klar, och medans vi väntadeså tog vi kort med alla möjliga t.ex en typ clown, MARIO, han som tog hand om hela promet typ, och till och med en polis, hahha. och på bilderna jag kommer att lägga upp så ser ni att alla vi har sockor på oss och då ville vi heta THE SOCK GREW haha så KUL.
Efter en lång tid är det nästan igen kvar i kön till David Lindgren och då ställer vi oss i kö. Så vi får en autograf och ett foto med han. Sen efter det skulle vi gå runt lite till, men jag årkade inte det så jag gick hem med mina föräldrar.
Det var den underbara dagen på Natinaldagen,kanske till och med den bästa, fast jag vet inte, men en av dem bästa.














stog också brevid han men årkar inte lägga ut bild :)

så det var ganska många bilder har fler men årkar inte lägga ut alla :)


hemma hos Olivia <3

Är hos Olivia nu och vi har ätit natchos för typ en kvart sen och det var super gott :D
SNART ÄR DET SOMMARLOV YAAAAAAAAAAAAAAAAA veckan kommer att vara fett chill för vi slutar så tidigt
och börjar sent nästan varje dag, längtar så till SOMMARLOVET :)
bloggar mera (kanske) när jag kommer hem :)
image description


Hanna J vann Big brother

Hanna J vann BB vad tyckte ni om det?
Jag tyckte det var bra tror jag haha men hon vart glad tror jag :)


New in. (från igår)

Igår var jag i stan med mamma och syrran och shoppade lite :D

Typ en sån från Lindex.

Fast dem låga för 69 kr och dem högre kostar 99kr från american apparel.

Också från american apperal (finns massor av lukter) jag tror den kostade 40 kr bara TROR :D

från bikbok för 299 kr tror jag :D

Årkade inte ta kort så tog från google. Köpte också mörkblåa mjukisbyxor från bikbok.


RSS 2.0